Wednesday, 13 April 2011

kEnAnGaN TeRiNdAh dI UUM...

Hello everybody..hehhehe..Assalammualaikum....
Hari ini kite berjumpa lagi..Time to update my Blog..Almaklumlah dah lame x update..
Hari ini sy nak berkongsi cerita tentang kenangan terindah sepanjang bergelar seorang mahasiswa UUM..
Untuk makluman semua, ini merupakan sem akhir utk aku..macam x percaya yg aku bakal meningglkan UUM yg tercinta ini..maka cukupla 3 tahun aku menetap di sini..lps ni balik Kajang la plk..huhuhuhu...
 
Secara jujurnya..memang sedih untk aku meningglkan bumi UUM ini..
Banyak kenangan yg aku kutip sepanjang bergelar pelajar..
Macam biase la, hari biase aku akan ke class..and bile cuti hujung minggu tu mula la kaki, tangan ni gatal je nak berjalan ke sane sini..tgk wayang la, main bowling la, g makan KFC la..and macam2 la..
Dapat plk kawan2 yg suka berjalan..hahahhaha..ape lagi mmg syok la..
Bila dah dpt berjalan tu, of coz la kemera mesti dibawa bersama..
Nak bergambar2 kenangan la katekan..esok2 bile tgk rase rindu plk kt all my friends..huhuhuhu..

Bagi aku..selain kite sebagai seorang mahasiswa UUM yg datang ke sini utk menimba ilmu,
Kite jgk x blh lari dari mendapat pengalaman yg sangat manis bile kite bersama kawan2..
Di sini, aku akui..susah, senang, sedih, gembira semuanya bersama kawan2 kerana tentulah family kite jauh dari kita...
Too all my friends..thanks aku ucapkan kepada korang semua and i always remember u all semua..

Kalau nak di ikutkan, aku ni blh la dikatakan aktif and rajin jgk join program2 yg di anjurkan di DPP Sime Darby tmpat aku menginap..heheheh
Last program yg aku join untk Sem ini ialah program Survival Camps yg diadakan di Kem Dusun, Kuala Nerang..Program ni anjuran Biro Siswi DPP Sime Darby...so aku selaku AJK Promosi setelah penat "mempromote" program ni kepada semua pelajar2 UUM so kenela join program tersebut..

Disini aku ltakkan la sedikit pic yg aku rase sangat rindu kpada semua kawan2 aku..huhuhuhu...

Program Survival Camp
                                                 
Sewaktu menyambut Bezday


Sehari di Perlis

Sepetang di Sekitar UUM


Kembara Budi di Rumah Keluarga Angkat


Program Semarak Komuniti -membersihkan DPP

1 comment:

Orang Kampung said...

meriah sunguh.. nk msuk U juga la